Liebherr CN4313

€ 649,00
Op voorraad
SKU
58674654654

Radio Bakker Alkmaar serviceVraag naar onze 24 uurs levering

Radio Bakker Alkmaar service2 jaar garantie op deze koelkast.

Radio Bakker Alkmaar serviceWij werken zonder call center

Radio Bakker Alkmaar serviceKlanten geven Radio Bakker Alkmaar een waardering van 4,8/5 op Google

Radio Bakker Alkmaar serviceEigen installatie service voor al uw installatie wensen

De Liebherr CN 4313 is een A++ koel/vriescombinatie met 95 liter NoFrost vriesdeel. Dankzij DuoCooling kunt u het koeldeel apart aan/uitschakelen, erg handig bij het schoonmaken en energiebesparend bij langere afwezigheid. Volledig vlakke deuren met geïntegreerde grepen over de volledige deurhoogtes.

Geschikt voor onverwarmde ruimte (> 0°)

Met de 2 volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesdeel apart en zeer nauwkeurig worden ingesteld. Doordat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt, wordt overdracht van geuren en uitdroging van gekoelde levensmiddelen voorkomen.

Nooit meer ontdooien

NoFrost modellen van Liebherr bieden professionele diepvriestechniek. De levensmiddelen worden met een gekoelde luchtstroom ingevroren waarbij de warmte en de luchtvochtigheid automatisch worden afgevoerd.

Genoeg ruimte voor de hoogste ijstaart

Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunnen eenvoudig worden verwijderd. Zo ontstaat VarioSpace: een praktisch systeem voor extra bewaarruimte zodat zelfs de hoogste ijstaart kan worden bewaard.

Snel invriezen in iedere lade

Het verplaatsen van ingevroren producten is niet nodig. In iedere lade kunnen producten snel en vitaminevriendelijk worden ingevroren. De rondom gesloten diepvriesladen met transparante voorzijde zijn extra hoog en uitneembaar. Daarmee garanderen zij een optimaal zicht op de producten in de lade.  Iedere lade heeft 2 handgrepen waarmee de lade veilig kan worden uitgenomen.

Supersnel invriezen

De tijdgestuurde SuperFrost automaat zorgt voor een temperatuurdaling naar -32°C zodat producten snel en met behoud van vitaminen worden ingevroren. Na een vast aantal uren schakelt de SuperFrost automatisch uit en wordt de ingestelde temperatuur weer aangehouden.

Meer informatie
Productnaam Liebherr CN4313
Prijs € 649,00
Merk Bose
Aantal regelingen 2
Kleur Wit
No Frost Ja
Uitvoering Koelkast met vriezer
WiFi Nee
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Liebherr CN4313

Algemene voorwaarden  |   Privacy  |  Disclaimer  |  Deze website maakt gebruik van Cookies  |  Radio Bakker Alkmaar een zelfstandig bedrijf.

Copyright © 2018 Radio Bakker Alkmaar