Over Radio Bakker Alkmaar

[ult_tab_element tab_style=”Style_3″ tab_background_color=”#cecece” acttab_background=”#ff0000″][single_tab title=”Service” tab_id=”1535282361385-4″]

Radio Bakker Alkmaar onderscheid zich van alle andere zaken in de regio door een eigen servicedienst en jarenlange ervaring en vakkundigheid. Denk hierbij aan onze eigen installatie service voor het ophangen van uw TV, het aansluiten van uw wasmachine, het inbouwen van uw vaatwasser en ga zo maar door. Ook technisch advies en reparatie van uw Loewe TV is in eigen beheer. Radio  Bakker Alkmaar is al sinds 4 oktober 1968 actief, Bekijk alles over ons 50 jarig jubileum op 4 oktober en onze lifestyle beurs op 6 & 7 oktober.

Zo is het bij Radio Bakker Alkmaar mogelijk u een apparaat aangeschaft heeft, het nog -DEZELFDE DAG- bij u in huis wordt geïnstalleerd. (vraag naar uw mogelijkheden en voorwaarden)

[/single_tab][single_tab title=”Assortiment” tab_id=”1535282361416-3″]

In de winkel van Radio Bakker Alkmaar vindt u een overzichtelijk assortiment. In ons assortiment voeren wij o.a. de merken Loewe en Bose met alle toebehoren zoals meubels en bevestigingsmaterialen. Wij voldoen aan de strenge voorwaarden voor installatie van Loewe, Bose en Ziggo radio & televisie. Veel grote merken staan demonstratie klaar in de winkel. Denk hierbij aan Samsung, Philips, Yamaha, Denon, Marantz, AEG, Bosch, Miele, Liebherr…. Het voordeel van een bedrijf zonder hoofdkantoor zorgt ervoor dat naast de in de winkel gepresenteerde apparaten ook andere apparaten snel te leveren zijn, vaak al in 1 tot 3 werkdagen.

[/single_tab][single_tab title=”Klantvriendelijk” tab_id=”1535282439822-2-2″]

Bezoek Radio Bakker Alkmaar op het Scharlo 19 in Alkmaar en ervaar dat wij tijd voor u maken en dat er nog persoonlijke service bestaat. U kunt ons dan ook directaan de telefoon krijgen, zonder callcenter met een duur 0900 nummer. Dat Radio Bakker Alkmaar klantvriendelijkheid belangrijk vindt blijkt ook uit een onderzoek van het Noord-Hollands dagblad. Het Noord-Hollands Dagblad heeft de lezers van de ombudspagina gevraagd wie zij het meest klantvriendelijkste bedrijf in de regio vinden. Radio Bakker Alkmaar kwam daarbij op de eerste plaats. Een hele eer! De nominaties zijn gebaseerd op de vermeldingen in de populaire rubriek Klasse! op de ombudspagina van het Noord-Hollands Dagblad. Zoals de krant daar al meld; er zijn gelukkig nog vele ondernemers die een stapje harder willen lopen voor de klant.

[/single_tab][single_tab title=”Team” tab_id=”1535282857919-3-4″]

De medewerkers van Radio Bakker Alkmaar

Dhr. W. Bakker. Oprichter van het bedrijf. Helpt bij complexe installaties en bij bedrijfsinstallaties. Is ook actief in de eigen technische dienst.

Mevr. M. Bakker. Verantwoordelijk voor de administratie en financiën binnen het bedrijf.

Dhr. W. Bakker. Eigenaar van het bedrijf. Bepaalt mede het assortiment in de
winkel. Bepaalt alle reclame uitingen in de media. Verkoopadviseur zowel in de winkel als bij klanten thuis.

Mevr. P. Bakker. Eigenaresse van het bedrijf. Specialist in abonnementen van digitale TV, telefonie en internet. Doet de administratie binnen het bedrijf.

Dhr. R. Bakker. Mede eigenaar van het bedrijf. Is verkoopadviseur in de winkel en grafisch vormgever voor online reclame uitingen.

Dhr. M ten Cate. Verkoopadviseur in de winkel voor huishoudelijke apparatuur en maker van deze website/webshop. Ontwerpt ook alle offline reclame uitingen en houdt de verkoopprijzen in de gate.

Dhr. C. Blankendaal. Installateur beeld, geluid en huishoudelijke apparaten. Monteur inbouw apparatuur.

Dhr. B. Hoogland. Installateur beeld, geluid en huishoudelijke apparaten. Tevens gecertificeerd Ziggo installateur.

Dhr. J. Bakker. Helpt mee om ons assortiment in deze webshop te beheren en helpt bij bezorgen. Ook sluit hij de apparatuur aan in onze winkel voor een demonstratie.

[/single_tab][single_tab title=”Geschiedenis” tab_id=”1535283284787-4-9″]

Geschiedenis:

De opening, 4 oktober 1968

Opening Radio Bakker Alkmaar

Oude bezorgbus

Radio Bakker Alkmaar oude bezorgbus

De Winkel anno 2005

De winkel Radio Bakker Alkmaar

[/single_tab][/ult_tab_element]

Graag tot ziens in onze winkel! Scharlo 19, in Alkmaar.

Team Radio Bakker Alkmaar

Radio Bakker Alkmaar