Sonos PlayBar

Speciale prijs € 699,00 Normale prijs € 799,00
Op voorraad
SKU
24131544063510

Radio Bakker Alkmaar serviceVraag naar onze 24 uurs levering

Radio Bakker Alkmaar service2 jaar garantie op deze televisie

Radio Bakker Alkmaar serviceWij werken zonder call center

Radio Bakker Alkmaar serviceKlanten geven Radio Bakker Alkmaar een waardering van 4,8/5 op Google

Radio Bakker Alkmaar serviceEigen installatie service voor al uw installatie wensen

Niet alleen harder. Ook helderder.

Met negen versterkte drivers (zes in de middenfrequentie en drie tweeters) ruilt de Sonos PlayBar het geluid van je ingebouwde tv-speakers in voor diepe, lage tonen, heerlijk heldere dialogen en een meeslepende golf van geluid.

Akoestiek maakt het verschil.

De omvang, vorm en inrichting van je kamer. De plek waar je tv staat. Elk detail is van invloed op je geluidservaring. Trueplay brengt je kamer in kaart en past het geluid daarop aan. Zo klinkt alles wat je kijkt zo spectaculair mogelijk.

Wat zeg je?

Kun je bijna niet verstaan wat er gezegd wordt? de Sonos PlayBar zorgt voor heldere en duidelijke dialogen. Dat komt doordat we de drivers op maat hebben gemaakt. Wil je het nog duidelijker horen? Schakel dan Spraakversterking in. Zo houd je alle dialogen op een constant niveau, terwijl het volume van harde geluidseffecten wordt teruggeschroefd.

Altijd up-to-date.

Dankzij Sonos software-updates is de speaker die je vandaag koopt morgen alleen nog maar beter.

Wat je ziet, is wat je hoort.

De Sonos PlayBar heeft negen speakers die het geluid in alle richtingen stuurt. Hierdoor ontstaat een breed geluidsspectrum. En dat merk je. Ontploft er een auto aan de linkerkant van je scherm? Dan hoor je dit ook echt aan ook die kant. Simpelweg omdat alleen de linkerspeakers dit geluid afspelen. De rechterspeakers spelen op datzelfde moment precies het tegenovergestelde geluid af. Zo beleef je alles nog intenser.

Gegarandeerd geweldig geluid.

Trueplay-tuning analyseert de kamer en stemt de Sonos PlayBar af op het allerbeste geluid. Voor muziek én Home Cinema.

Attentie, nachtbrakers.

Laat op de avond televisie kijken zonder iemand wakker te maken? Dat kan. Met de nachtmodus. Deze instelling versterkt de zachte geluiden, terwijl de intensiteit van de harde geluiden juist wordt gedempt.

Makkelijke installatie.

Twee draden. Meer niet. Eén stroomkabel. En één optische kabel voor aansluiting op je tv. Je hoeft niet eens de handleiding te lezen. De Sonos-app leidt je stap voor stap door het installatieproces. De app verbindt zelfs je Sonos PlayBar met je WiFi-netwerk. Klaar om muziek te streamen.

Een echte teamplayer.

Digitale ontvangers. Gameconsoles. Satellietontvangers. Blu-rayspelers. Eenmaal aangesloten op je tv, zorgt de Sonos PlayBar voor de rest.

Eén afstandsbediening minder.

De Sonos PlayBar is compatibel met bijna alle tv's, digitale ontvangers en universele afstandsbedieningen doordat tijdens de installatie de IR- opdrachten (infrarood) worden opgeslagen. Je hebt dus geen andere afstandsbedieningen nodig.

Altijd en overal.

Zet de Sonos PlayBar waar je maar wil: onder je televisie, op een tafel of console. Je kunt hem ook aan de muur bevestigen. Het maakt niet uit, zijn geluid en looks zijn overal fantastisch.

Upgraden naar 5.1. Zonder gedoe.

De Sonos PlayBar is slechts het begin van de ultieme home-cinema ervaring. Voeg de Sonos Sub toe voor een intens basgeluid. Op zoek naar surround-sound? Plaats twee Sonos Play 1, Play 3 of Play 5 speakers aan de achterkant.

De Sonos PlayBar zoekt gezelschap. / De Sonos PlayBar heeft gezelschap nodig.

Met de Sonos PlayBar komen films, games en sport- en tv-uitzendingen tot leven ... maar slechts in één kamer. Voeg meer Sonos-speakers toe aan je huis en je kunt in elke kamer naar de tv luisteren. Perfect gesynchroniseerd. En als je klaar bent met kijken, kun je naar al je favoriete muziek luisteren. Overal in huis.

Meer informatie
Productnaam Sonos PlayBar
Prijs € 799,00
Merk LG
Uitvoering Soundbare
Kleur Zwart
Bluetooth Nee
WiFi Ingebouwd
Afspeelmogelijkheden Geen Schijvjes
Airplay Nee
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sonos PlayBar

Algemene voorwaarden  |   Privacy  |  Disclaimer  |  Deze website maakt gebruik van Cookies  |  Radio Bakker Alkmaar een zelfstandig bedrijf.

Copyright © 2018 Radio Bakker Alkmaar