Vraag en antwoord

Hoewel de klantenservicepagina’s van deze website de antwoorden op de meeste gestelde vragen bieden, kan het voorkomen dat u het antwoord op uw vraag niet op radiobakkeralkmaar.nl hebt kunnen vinden. Uiteraard kunt u met al uw vragen ook terecht bij onze adviseurs in onze winkel. Ook kunt u vanaf thuis of op uw werk/vakantieadres e.d. contact met ons opnemen.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen via ons contactformulier.

Het BTW-identificatienummer van Radio Bakker Alkmaar is NL806666602.

Radio Bakker Alkmaar is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Alkmaar onder nummer 37034356

Voor het overmaken van geld naar onze rekening bij ABN-AMRO kunt u gebruikmaken van onderstaande gegevens:

IBAN: NL59ABNA0431098247
BIC: ABNANL2A

Vermeld altijd uw factuur/opdracht/werkbon nummer in bij de betalingsomschrijving.

Voor informatie over actuele vacatures kunt u kijken op onze vacatures pagina. Om te solliciteren of het sturen van uw open sollicitatie; kunt u via ons contactformulier contact met ons opnemen.

Radio Bakker Alkmaar levert niet alleen aan particulieren, maar is ook de betrouwbare partner voor zakelijke klanten. Wilt u meer informatie? Neem dan contact
op per e-mail via ons contactformulier of telefonisch op telefoonnummer 072-5110370 of met Whatsapp op telefoonnummer +31 72 5110370. U kunt vragen naar Dhr. W. Bakker.

Bij onze webshop gekochte artikelen die u wilt retourneren kunt u via bijvoorbeeld GLS verzenden naar onderstaand adres. Wij verzoeken u voordat u een
artikel opstuurt eerst goed de instructies en voorwaarden voor ruilen en retourneren te lezen. Deze vindt u hier.

Radio Bakker Alkmaar
t.a.v. retouren webshop
Scharlo 19
1815 CN
ALKMAAR

Producten die te groot zijn om met bijvoorbeeld GLS te verzenden kunnen desgewenst door Radio Bakker Alkmaar zelf worden opgehaald. Neem voor meer
informatie hierover contact op met Radio Bakker Alkmaar. U vindt de contactgegevens op onze contact pagina. Voor het retourneren van in de winkel gekochte producten, kunt u in onze winkel terecht.

Op radiobakkeralkmaar.nl vindt u altijd ons assortiment. Alle aanbiedingen zijn in het aanbod op onze website verwerkt, dus de prijzen op radiobakkeralkmaar.nl zijn altijd actueel. Alle aanbiedingen zijn duidelijk herkenbaar met de actie labels op de product afbeelding. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe producten en acties? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Dit kunt u doen via de aanmeldlink, links onder aan deze pagina. Ook via Twitter en Facebook kunt u op de hoogte blijven.

Bent u onverhoopt niet tevreden over onze producten of diensten, neem dan contact op met Radio Bakker Alkmaar

U kunt bellen naar: 072-5110370

U kunt appen naar: +31 72 5110370

U kunt mailen via:
Ons contactformulier.

U kunt uw brief sturen naar:
Radio Bakker Alkmaar
t.a.v. Klantenservice
Scharlo 19
1815 CN ALKMAAR

Bestellingen via Radio Bakker Alkmaar worden z.s.m. bezorgd. U kunt altijd een dag aangeven, in de meeste gevallen spreken wij direct ook een tijd af; zo hoeft u
niet de hele dag thuis te wachten. Wanneer er alleen een dag is afgesproken kunt u via track en trace van GLS (uw persoonlijke link staat in het verzendbewijs) uw
bestelling volgen.

De gemiddelde reparatietijd is binnen 2 weken. Sommige reparaties voeren wij zelf uit, andere voeren onze service partners uit in samenwerking met de leverancier samengesteld. Reparaties kunnen afgegeven worden in onze winkel of er is aan-huis service. Vraag aan onze medewerkers wat de mogelijkheden voor u zijn. Onze reparatie service geldt alleen voor bij Radio Bakker Alkmaar gekochte apparatuur.

De openingstijden van elke Radio Bakker Alkmaar vindt u op de openingstijden pagina. Uitzonderingen op de openingstijden, zoals extra zondagopeningen en
gewijzigde openingstijden op feestdagen vindt u ook op die pagina.

Onze webwinkel is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Toch kunnen we ons voorstellen dat u een product ‘in het echt’ wilt zien of persoonlijk advies wilt
inwinnen bij een van onze deskundige verkoopadviseurs. Radio Bakker Alkmaar is een zelfstandig bedrijf en heeft 1 winkel: op het Scharlo 19 in Alkmaar.

Ja, dat kan via ons contactformulier. Zo komt uw mail op het juiste adres binnen en zorgen wij ervoor dat uw bericht zo snel mogelijk beantwoord wordt.

Ja, ook via Facebook en Twitter kunt u in contact komen met Radio Bakker Alkmaar. Daar beantwoord één van onze medewerkers uw vragen graag. Ook gebruikt Radio Bakker Alkmaar deze kanalen om nieuws over producten en acties onder de aandacht van friends, fans en followers te brengen.

https://nl-nl.facebook.com/RadioBakkerAlkmaar

https://twitter.com/RadioBakkerAlkm

De medewerkers van Radio Bakker Alkmaar zitten voor u klaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur (donderdag tot 21.00 uur) en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

E-mail en Whatsapp berichten kunnen op elk moment verstuurd worden, deze zullen dan tijdens de openingstijden behandeld worden.

U kunt Radio Bakker Alkmaar op de volgende manieren bereiken:

Load More