WeCycle

Koopt u bij ons een nieuw apparaat in de winkel, dan nemen wij uw oude apparaat in. U kunt deze bij ons in de winkel tijdens of na uw koop inleveren. Bij bezorging door onze bezorgservice nemen onze bezorgers uw oude apparaat mee.

Kiest u alleen voor bezorgen?

Wanneer u kiest voor basisbezorging, waarbij uw bestelling bij de voordeur in uw woning wordt afgeleverd, dient uw oude apparaat ook bij de voordeur klaar te staan om meegenomen te worden.

Laat u uw apparaat installeren?

Wanneer u kiest voor onze installatie service, dan koppelen onze installateurs uw oude apparaat eerst los en verwijderen deze dan. U hoeft er alleen voor te zorgen dat het apparaat schoon en leeg is voor vervoer.

Wat doen we met uw oude apparaat?

Radio Bakker Alkmaar heeft ervoor gekozen om uw oude apparaat te laten verwerken door Wecycle. Zo bent u zeker van een verantwoorde verwerking van uw oude apparaat.

Wie is Wecycle?

Wecycle is een non-profitorganisatie en organiseert de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wecycle wil zoveel mogelijk e-waste inzamelen en werkt hiervoor samen met 90 procent van de gemeenten, kringloopbedrijven,
winkels, installateurs, kinderboerderijen en consumenten. Wecycle zorgt in opdracht van producenten en importeurs voor verantwoorde inzameling, garandeert recycling met een hoog milieurendement en rapporteert hierover aan overheid en samenleving.