Zakelijke projecten

Radio Bakker Alkmaar doet veel diverse projecten bij bedrijven/verenigingen. Om een idee te krijgen wat wij zoal kunnen geven wij een aantal projecten weer. Voor bijna alle wensen hebben wij de oplossing. Neem gerust met Radio Bakker Alkmaar contact op voor uw mogelijkheden.

 

 

Installatie TV in familiehuis MCA Alkmaar

TV geinstalleerd met speciale beugel met anti-diefstal. TV beschermd tegen het wijzigen van belangrijke functies zoals zenders. Alle kabels zijn netjes weggewerkt. De antenne kabel is speciaal vervangen, zelfs onder de vloer.

TV

 


Geluid Restaurant Herberg Jan Heiloo

Complete geluidsinstallatie aangelegd. Speakers aan plafond gemonteerd, zware eindversterker gemonteerd waarop een speciale muziek computer staat en eigen bronnen zoals een smartphone of tablet. Er zijn meerdere zones ingesteld, zodat er verschillende geluidsniveaus en verschillende soorten muziek afgespeeld kunnen worden.

Geluidsinstallatie door Radio Bakker Alkmaar

Geluidsinstallatie door Radio Bakker Alkmaar


Achtergrond geluid Horeca gelegenheid de Hertenkamp Alkmaar

Speciaal geluidssysteem gemonteerd voor achtergrond muziek. Inbouw speakers in plafond gemonteerd..

Achtergrond geluidsinstallatie door Radio Bakker Alkmaar

 


Inrichten AZ Skybox

Tijdens de bouwkundige inrichting van deze Skybox hebben wij alle bekabeling aangelegd. Er zijn dan contacten met aannemer en elektricien. Hierna zijn de TV en audio installatie gemonteerd en aangesloten.

AZ Skybox ingericht door Radio Bakker Alkmaar