Zakelijke projecten

Consumenten projecten

Radio Bakker Alkmaar doet veel diverse projecten bij bedrijven/verenigingen. Om een idee te krijgen wat wij zoal kunnen geven wij een aantal projecten weer. Voor bijna alle wensen hebben wij de oplossing. Neem gerust met Radio Bakker Alkmaar contact op voor uw mogelijkheden.

 

TV/monitor bij architect

Bij een architect in Alkmaar hebben wij een TV/monitor combinatie opgehangen van Samsung. Er kan een vaste PC bedraad op aangesloten worden. Ook kan heel eenvoudig draadloos het beeld van een laptop of tablet weergeven. Ook kan er in de ruimte buiten werktijd TV gekeken kunnen worden of muziek gestreamd worden. De TV hangt aan een beugel welke ook zo gedraaid kan worden dat deze schuin hangt. De Samsung TV is voorzien van een grote kijkhoek.

 

Installatie TV in familiehuis MCA Alkmaar

TV geinstalleerd met speciale beugel met anti-diefstal. TV beschermd tegen het wijzigen van belangrijke functies zoals zenders. Alle kabels zijn netjes weggewerkt. De antenne kabel is speciaal vervangen, zelfs onder de vloer.

TV

Kruipwerkzaamheden


Geluid Restaurant Herberg Jan Heiloo

Complete geluidsinstallatie aangelegd. Speakers aan plafond gemonteerd, zware eindversterker gemonteerd waarop een speciale muziek computer staat en eigen bronnen zoals een smartphone of tablet. Er zijn meerdere zones ingesteld, zodat er verschillende geluidsniveaus en verschillende soortten muziek afgespeeld kunnen worden.

Geluidsinstallatie door Radio Bakker Alkmaar

Geluidsinstallatie door Radio Bakker Alkmaar


Achtergrond geluid Horeca gelegenheid de Hertenkamp Alkmaar

Speciaal geluidssysteem gemonteerd voor achtergrond muziek. Inbouw speakers in plafond gemonteerd..

Achtergrond geluidsinstallatie door Radio Bakker Alkmaar

Achtergrond geluidsinstallatie door Radio Bakker Alkmaar


Inrichten AZ Skybox

Tijdens de bouwkundige inrichting van deze Skybox hebben wij alle bekabeling aangelegd. Er zijn dan contacten met aannemer en elektricien. Hierna zijn de TV en audio installatie gemonteerd en aangesloten.

AZ Skybox ingericht door Radio Bakker Alkmaar

AZ Skybox ingericht door Radio Bakker Alkmaar